• English

Sterkere kjerne med

LES MILLS
CORE

Hva er Les Mills Core?

LES MILLS CORE™ trener kjernemuskulaturen og er den viktigste treningen for en sterkere kropp. Sterkere kjernemuskulatur gjør deg bedre i alt du gjør i hverdagen og din favorittidrett – det er limet som holder alt sammen.

Alle bevegelsene i LES MILLS CORE har alternativer, så det er utfordrende men oppnåelig på ditt eget treningsnivå. I løpet av 30 minutter veileder instruktørene deg gjennom riktig teknikk mens du arbeider med strikk og vektplater, samt kroppsvektsøvelser som crunches og svingninger. Det innkluderer også noen hofte-, rumpe- og ryggøvelser.

Lær mer om kroppen din gjennom Les Mills Core

Hver treningsøkt fokuserer på god teknikk og bevissthet rundt treningen, slik at du kan lære mer om kroppen din og gjøre den sterkere.

Fordeler

LES MILLS CORE er et resultatorientert program med raske fremskritt som gjør deg sterkere og slankere. Du kan kontinuerlig utfordre deg selv, uavhengig av ditt eget treningsnivå.

Vitenskapen bak Les Mills Core

Dette programmet handler om kroppens torso og slyngemusklene som forbinder overkroppen til underkroppen. Den er ideell for å stramme magen og rumpen, samt forbedre funksjonell styrke og forebygging av skade.

Se video om Les Mills Core

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Hvor trent må jeg være for å begynne med LES MILLS CORE?

LES MILLS CORE er for alle aldre, evner og treningsnivåer. Bevegelsene er enkle og med lave belastningsalternativer kan du selv velge intensiteten. Du vil snart oppleve fordelene med økt kondisjon og funksjonalitet. Det er bare å begynne!

Hvor mange ganger i uken bør jeg delta på LES MILLS CORE?

For å oppnå fantastiske resultater, anbefaler vi at du deltar på LES MILLS CORE 2–3 ganger per uke.

Hva trenger jeg å ta med meg?
Det er ikke nødvendig å ta med noe. Sportssenteret har det nødvendige utstyret. Alt du trenger er komfortable treningsklær, støttende sko, en drikkeflaske og et svettehåndkle.
Jeg er gravid. Kan jeg fortsatt delta på LES MILLS CORE?
Sikkerhet er vår førsteprioritet, så vi anbefaler at du snakker med din lege eller jordmor som vil gi deg fornuftige råd basert på sin kunnskap om din medisinske historie. Snakk med instruktøren før timen begynner om at du er gravid. De vil da kunne foreslå noen tilpasninger for deg gjennom hele timen.
Kan jeg foreslå en sang?
Ja, absolutt! Vennligst besøk vår side for sangforslag. Vi gleder oss til å se ditt forslag!