• English

Raske resultater med

SPRINT

Hva er Sprint?

LES MILLS SPRINT ™ er en 30-minutters innendørs sykkeltrening med høy intensitet (HIIT) for å oppnå raske resultater. Det er en kort og intens trening der spenningen og motivasjonen kommer fra å presse dine fysiske og mentale grenser. Høy intensitet med lav belasting er vitenskapelig bevist å gi raske resultater.

De 30 minuttene du legger inn i en treningsøkt med LES MILLS SPRINT får kroppen din til å forbrenne kalorier i flere timer. Du kombinerer intensitet, hvor du jobber så hardt som mulig, med hvileperioder som forbereder deg til neste intervall. Resultatet? Du smadrer dine egne treningsmål – raskt.

HIIT-trening på sykkel

LES MILLS SPRINT er en 30-minutters treningsøkt med høy intensitet på en innendørs sykkel for å oppnå raske resultater.

Fordeler
  • Maksimal ytelse på et minimum av tid
  • Bygger slanke muskler og trener kroppen for å forbrenne fett
  • Forbrenn kalorier i timesvis etter trening
  • Flytt dine mentale og fysiske grenser
Nybegynner?

Du trenger ikke være syklist, men du trenger å være litt trent for LES MILLS SPRINT. Ta det rolig i dine første par økter for å få en følelse av hva det handler om. Hvis du synes det blir litt hardt er det greit å sykle litt senere, redusere belastningen eller sitte opp og hvile litt.

Se video om Les Mills Sprint

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Hvor trent må jeg være for å delta på LES MILLS SPRINT?
Denne treningen er utformet for å utfordre din kondisjon. Treningsopplegget gjør det mulig for alle å presse sine individuelle grenser.
Hvor mange ganger i uken bør jeg delta på LES MILLS SPRINT?
LES MILLS SPRINT er designet for å utfylle din treningsplan. Å delta på en trengingsøkt med LES MILLS SPRINT to ganger i uken vil gi deg fantastiske resultater.
Hva skal jeg ta med til treningen?
Bruk dine vanlige treningsklær og ta med en vannflaske, et håndkle og den rette innstillingen. Vi skal gjøre resten.
Jeg er gravid. Kan jeg fortsatt gjøre LES MILLS SPRINT?
Nei, kvinner anbefales å redusere treningsintensiteten under graviditet, så HIIT-trening anbefales ikke. Vi foreslår at du snakker med legen din dersom du har flere spørsmål om det å trene mens du er gravid.
Er LES MILLS SPRINT trygt?
LES MILLS SPRINT er designet med vitenskap, sikkerhet og resultater foran sinnet. Hvis du har noen spesielle helseproblemer, må du kontakte legen din før du gjør en LES MILLS SPRINT-time.