• English

Bedre kondisjon med

RPM
SYKKEL

Hva er RPM?

RPM™ er en innendørs gruppetrening på sykkel hvor du styrer intensiteten. Det er gøy med lav belastning, og du kan forbrenne opptil 675 kalorier på en økt*.

Med flott musikk som pumper og gruppens rytme, tar instruktøren deg med på «en reise» med oppoverbakker, sprinter og flate strekninger. I en RPM-time sykler du gjentatte ganger fort for å nå toppulsen og deretter slakke av, for å holde tritt med gruppen og for å øke din personlige ytelse og kondisjonen.

RPM er en fin treningsform for å oppleve personlig mestring og utvikling. Du kan trekke fordeler av gruppens energi og samtidig finne din rytme i musikken. Du styrer dine egne motstandsnivåer og hastighet, slik at du kan bygge opp treningsnivået over tid. Det er en reise, ikke et løp!

RPM er lettere enn å sykle en sykkel

Inspirert av sykkelritt bruker RPM simulerte klatreetapper og sprinter i en treningsøkt hvor du selv styrer intensiteten.

Fordeler
  • Beviste resultater
  • Sykling i gruppe løfter dine personlige resultater
  • Forbedring av aerobic kondisjon
  • Forbrenner kalorier og fett
  • Kondisjonstrening inspirert av verdens beste
Nybegynner?

Din instruktør vil vise deg hvordan du konfigurerer sykkelen din og alle de grunnleggende sykkelteknikkene. Du kan starte med 4 eller 5 musikkspor og jobbe deg opp til en full time.

Se video om RPM

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Trenger jeg noe spesielt sykkelutstyr for å delta på RPM?
RPM kan trenes i vanlig treningsklær og sko så det kreves ikke noe spesialisert sykkelutstyr. Sykkelshorts vil gjøre turen mer komfortabel, men det er ikke avgjørende.
Hvor ofte bør jeg delta på RPM?
For å få fantastiske resultater, anbefaler vi at du deltar på RPM 2–3 ganger per uke.
Jeg er gravid. Kan jeg fortsatt delta på RPM?
Sikkerhet er vår førsteprioritet, så vi anbefaler at du snakker med din lege eller jordmor som vil gi deg fornuftige råd basert på sin kunnskap om din medisinske historie. Snakk med instruktøren før timen begynner om at du er gravid. De vil da kunne foreslå noen tilpasninger for deg gjennom hele timen.
Kan jeg foreslå en sang?
Ja, absolutt! Vennligst besøk vår side for sangforslag. Vi gleder oss til å se ditt forslag!