• English

Oppslukende trening med

THE TRIP

Hva er The Trip?

THE TRIP™ er en fullstendig oppslukende treningsopplevelse som kombinerer en 40-minutters multi-topp sykkeltrening med en reise gjennom digitalt skapte verdener. Med sitt store lerret og solide lydsystem, tar THE TRIP motivasjon og adrenalin-kick til neste nivå. Med dette høye energiforbruket forbrenner du mange kalorier underveis.

Hvis du vil komme i form raskere, med mindre ubehag, viser ny forskning fra Les Mills Lab at THE TRIP er veien å gå.

Finn THE TRIP i timeplanen

En oppslukende treningsopplevelse

Der sinnet går, vil kroppen følge. Det er filosofien bak THE TRIP, en trening drevet av Les Mills sin ‘Immersive fitness innovasjon’ – oppslukende trening.

Inspirert av kino, konsertopplevelser og interaktivt spill, kombinerer IMMERSIVE FITNESS spesialbygde studioer og med oppslukende video. Mye mer enn en treningsøkt, det er en oppslukende sanseopplevelse som løfter kondisjonen din inn i en ny dimensjon.

Må oppleves!

Se video om The Trip

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Hvor trent må jeg være for å begynne med THE TRIP?

Denne treningen er designet for å utfordre kondisjonen din. Slik treningen er lagt opp kan deltakere på alle nivåer komme og presse sine individuelle grenser.

Hva må jeg ha med meg?

Du trenger ikke ta med noe spesielt utstyr for å delta på THE TRIP, så alt du trenger er komfortable treningsklær, en drikkeflaske, et svettehåndkle og en instilling om å få maksimalt utbytte av treningen.

Hvor mange ganger i uken bør jeg delta på THE TRIP?

For å få fantastiske resultater, anbefaler vi at du trener THE TRIP 2–3 ganger per uke.

Jeg er gravid. Kan jeg fortsatt delta på THE TRIP?

Nei, kvinner anbefales å redusere treningsintensiteten under graviditet, så HIIT-trening anbefales ikke. Vi foreslår at du snakker med legen din dersom du har flere spørsmål om det å trene mens du er gravid.

Er Les Mills THE TRIP trygt?

THE TRIP er designet med vitenskap, sikkerhet og resultater i tankene. Hvis du har spesielle helseproblemer, må du ta kontakt med legen din før du gjør en THE TRIP-trening.