Zumba

Treningen alle kan være med på.

Hva er Zumba?

Dansen: Zumba er en svært løssluppen trenings- og danseform. Det er ingen kjempevanskelige bevegelser, og den grunnleggende ideen er at man skal ha det morsomt og le mye mens man gir alt. I motsetning til mange andre fitness-dansepartier er ikke Zumba bygd opp som en lang koreografi, men derimot i små biter, slik at du ikke behøver å huske så mye av gangen. Derfor kan alle være med.

Musikken: Det meste av Zumba-musikken er latinamerikanske rytmer som kan holde hoftene i sving hele natten. Du kan også danse til annen musikk så lenge det er fart i den. Visse artister er nærmest “must-haves” når det gjelder Zumba. Det er f.eks. Ricky Martin, Shakira, Daddy Yankee, Pitbull.

Klærne: I utgangspunktet er det ingen kleskode når man skal danse zumba. Man skal bare ha klær som det er plass til å bevege seg i. Og du må kunne vri på føttene uten at du sitter fast i underlaget, så unngå joggesko. Sko beregnet på aerobic og/eller dans fungerer imidlertid bra.

Hva kreves? I Zumba er det plass til alle uansett nivå og alder. Du trenger ikke å se ut eller bevege deg på en bestemt måte for å være med og føle deg som en del av gjengen. Slå deg løs til musikken, og du kan ikke unngå å komme i godt humør!

Andre timer som passer for deg?

Les Mills Tone

Den komplette treningen.

Les mer

BodyBalance

Forandrer alt

Les mer

CXWorx

Sterkere kjerne. Sterkere alt.

Les mer

Share This

Share this post with your friends!