• English

Velkommen til

BRAVE

Trening midt i sentrum

Vårt sportssenter inkluderer gruppesal, sykkelsal, kondisjonssone, styrkesone og åpen sone for allsidig trening. I tillegg har vi resepsjon, chill-out-sone, barnepass og flotte garderober. Brave har flere sertifiserte Les Mills-instruktører og vi tilbyr et stort utvalg av deres programmer i våre timer. I forbindelse med gruppetimene tilbyr vi barnepass i egen barneavdeling.

Vi kjører gruppetimer mandag til fredag. The Trip – en spennende sykkeløkt med en reise gjennom digitalt skapte verdener – kjøres morgen, dag og kveld hele uken.

Brave Sportssenter, Haakon VIIs gate 9, 4005 Stavanger. E-post: post@bravesport.no

Dette er leder-duoen på Brave Sportssenter

Atle Kvia

Daglig leder

Atle er daglig leder og eier av Brave Sportssenter. Han har bred erfaring som bedriftsleder innen bygg, anlegg og eiendom. Atle er en positiv person som tenker at «alt er mulig».

Senterets daglige leder var i hele oppveksten aktiv i både håndball og fotball. Han måtte velge bort fotball i 3. og 4. divisjon, da han sammen med resten av herrelaget på Nærbø rykket opp til Eliteserien i håndball.

Etter at den aktive fotball- og håndballkarrieren var over har han syklet Nordsjørittet og trent på treningsstudio for å holde formen vedlike. I likhet med Maren er også Atle glad i gruppetreninger.

Maren S. Kvia

Gruppetimeansvarlig og instruktør

Maren har lang erfaring som instruktør ved flere av distriktets treningssentre. Hun beskrives som sterk, rask og ydmyk, og hun har en herlig blanding av glød og ro.

Vår gruppetimeansvarlig har en allsidig idrettsbakgrunn. I tenårene spilte hun fotball og var innom Klepp sitt elitelag. Judo og ridning var også en del av oppveksten. Hun driver også med sykling og har syklet Nordsjørittet flere ganger.

Etter en skade i ung alder oppdaget hun treningsstudio for alvor. Hun fikk raskt en forkjærlighet for gruppetimer – der opplevde hun «lagfølelsen» igjen.

Maren er sertifisert i en rekke Les Mills gruppetreningsprogram.

VÅRT MOTTO:

We will help people fall in love with fitness so that they want to work out.