We will help people fall in love with fitness so that they want to work out.

Brave Sportssenter åpnet 17. november i Tårngalleriet

Der har vi 1600 kvm med gruppesaler, cardio-sone, styrkesone og flotte garderober. Vi har innredet en egen avdeling for barna hvor vi tilbyr barnepass i forbindelse med gruppetimene. Senteret har døgnåpent mandag–torsdag og 06–23 fredag–søndag. Resepsjonen er bemannet 15–18 mandag–fredag.

Brave Sportssenter Tårngalleriet 3. etasje, Skagen 27, Stavanger | Mobil: 415 59 957 | post@bravesport.no

Dette er leder-duoen i Brave Sportssenter

Atle Kvia

Daglig leder

Atle (37) er daglig leder og eier av Brave Sportssenter. Han har bred erfaring som bedriftsleder innen bygg, anlegg og eiendom. Atle er en positiv person som tenker at «alt er mulig».

Senterets daglige leder var i hele oppveksten aktiv i både håndball og fotball. Han måtte velge bort fotball i 3. og 4. divisjon, da han sammen med resten av herrelaget på Nærbø rykket opp til Eliteserien i håndball.

Etter at den aktive fotball- og håndballkarrieren var over har han syklet Nordsjørittet og trent på treningsstudio for å holde formen vedlike. I likhet med Maren er også Atle glad i gruppetreninger.

Maren S. Kvia

Gruppetimeansvarlig og instruktør

Maren (35) har lang erfaring som instruktør ved flere av distriktets treningssentre. Hun beskrives som sterk, rask og ydmyk, og hun har en herlig blanding av glød og ro.

Vår gruppetimeansvarlig har en allsidig idrettsbakgrunn. I tenårene spilte hun fotball og var innom Klepp sitt elitelag. Judo og ridning var også en del av oppveksten. Hun driver også med sykling og har syklet Nordsjørittet flere ganger.

Etter en skade i ung alder oppdaget hun treningsstudio for alvor. Hun fikk raskt en forkjærlighet for gruppetimer – der opplevde hun «lagfølelsen» igjen. Det er også noe Brave Sportsenter ønsker å ha et sterkt fokus på.

Maren er sertifisert i flere av Les Mills gruppetreningsprogram og har nylig blitt en del av TRIBE Coach-teamet i Les Mills.

Share This

Share this post with your friends!