• English

Økt motivasjon med

PT-
TIMER

Hva er personlig trening?

Gjennom personlig trening får man verdifull veiledning som er like viktig enten man har lang erfaring med trening, eller om man er nybegynner. Gjennom tester, øvelser som utføres sammen og ikke minst erfaringer du gjør gjennom din trening med PT vil du skaffe deg god kunnskap om deg og kroppen din, som igjen vil gjøre treningen din langt mer effektiv og morsom.

En personlig trener (PT) hjelper deg å få mest mulig ut av din trening! Din PT sørger for at du trener med riktig intensitet, har korrekt teknikk og lager et skreddersydd treningsprogram som passer til deg og din fysikk.

En PT er til for å gi deg den gode treningsopplevelsen og det er kun du som er i fokus under timene!

Ved å tilrettelegge treningen ut i fra dine forutsetninger og fysikk, vil du føle at hver økt er et skritt i retning mot ditt mål. Din PT henter frem det ytterste i deg og pusher deg til ditt maksimale. Du vil kjenne på hvordan det er å jobbe målrettet og effektivt, noe som garantert gir resultater. Alle vil vel trene mest mulig effektivt og med best mulig kvalitet! Det er kjedelig å bruke masse tid på trening og få vite i etterkant at du burde trent noe annet for å oppnå den ønskelige effekten. Det er viktig å tenke kvalitet fremfor kvantitet.

Det som teller er ikke bare timene du legger ned i treningen, men hva du legger inn i de treningstimene. PT-en hjelper deg med å effektivisere og kvalitetssikre treningen din, slik at du får maks utbytte.

En periode med PT vil generere kunnskap som varer livet ut. Kunnskap motiverer og der igjennom vil du kunne opprettholde resultatene du oppnår med PT også når du trener på egenhånd.

Priser PT: 1 time: 650kr
10 timer pakke: 5000kr
PT Duo: 840kr

8 gode grunner til å velge personlig trening:

  1. Treningen din blir skreddersydd basert på dine behov og målsetningen
  2. Du får hjelp med å sette opp gode, realistiske mål og en konkret plan for hvordan oppnå dem
  3. Du når målene raskere
  4. Å ha en fast avtale med en Personlig Trener sørger for at du faktisk trener regelmessig
  5. Treningen blir morsommere og du opplever glede av treningen i seg selv, som skaper en indre motivasjon for å trene
  6. Mindre risiko for å pådra deg skader og overbelastninger
  7. Du blir utfordret til å gå utenfor komfortsonen din, og dette utvikler både kroppen din samt måten å tenke på rundt trening
  8. Du lærer deg masse om trening