• English

Bodybalance

Forandrer alt.

Økt fleksibilitet
fredelig og avslappet
Bygg styrke

Hva er BodyBalance?

BODYBALANCE ™ er ideell for hvem som helt og alle. Det er  yoga-baserte klasser som vil forbedre ditt sinn, din kropp og ditt liv.

I BODYBALANCE-timene spilles inspirerende musikk mens du bøyer og strekker deg gjennom en rekke enkle yoga-bevegelser og elementer fra Tai Chi og Pilates. Kontroll med pusten er en del av alle øvelsene, og instruktøren vil alltid kunne gi alternative øvelser  for de som er nybegynnere. Du vil styrke hele kroppen din og forlate timen rolig og sentrert. Lykkelig.

BODYBALANCE er tilgjengelig som enten en 55, 45 eller 30 minutters trening.

Følg BODYBALANCE på Facebook.

En motiverende blanding av Yoga, Tai Chi og Pilates

Hvis du ikke har prøvd yoga før, så er BODYBALANCE en god introduksjon. Hvis du allerede gjør noen form for yoga, vil du elske  BODYBALANCE.

Fordeler

Forbedrer fleksibiliteten og øker styrken i kjernemuskulaturen mens du reduserer stressnivået. Du vil fokusere ditt sinn og skape en varig følelse av velvære og ro.

Hvorfor det virker?

Kontrollert pust, konsentrasjon og en nøye strukturert serie med strekking og bevegelser til musikk, skaper en helhetlig trening som bringer kroppen i harmoni og balanse.

Se video om BodyBalance
Ofte stilte spørsmål
Jeg har aldri gjort yoga før. Spiller det noe?

Ikke i det hele tatt. Bare følg instruktøren din – de vil vise deg alle de aktuelle øvelsene og alternativene. Etter tre-fire ganger på BodyBalance vil du være komfortabel med alle øvelsene.

Hva må jeg ha med meg?

Alt du trenger er behagelige treningsklær og noe varmt å ha på gjennom det siste avslapningssporet. Du trenger ikke sko. Yoga-matter er valgfritt.

Jeg er gravid. Kan jeg fortsatt delta på BODYBALANCE?

BODYBALANCE kan bidra til å opprettholde kontroll og balanse med kjernemuskulaturen for de som er gravide. Sikkerhet er vår førsteprioritet, så vi anbefaler at du snakker med din lege eller jordmor som vil gi deg fornuftige råd basert på sin kunnskap om din medisinske historie. Snakk med instruktøren før timen begynner om at du er gravid. De vil da kunne foreslå noen tilpasninger for deg gjennom hele timen.

Kan jeg foreslå en sang?

Ja, absolutt! Vennligst besøk vår side for sangforslag. Vi gleder oss til å se ditt forslag!

Andre timer som passer for deg?

CXWorx

Sterkere kjerne. Sterkere alt. Les mer

Bodystep

Et steg mot en sunnere kropp

Les mer