• English

Bodypump

Fra styrke til styrke.

Tren opp styrke
Bli slank og tonet
Tren alle store muskler

Hva er bodypump?

BODYPUMP™ er en time med vekter for alle som ønsker å bli slank, tonet og komme i form – raskt. Ved hjelp av lette til moderate vekter med mye repetisjon gir BODYPUMP deg en treningsøkt for hele kroppen. Du vil forbrenne opptil 540 kalorier*.

Instruktøren vil lede deg gjennom vitenskapelig baserte bevegelser og teknikker som pumper ut oppmuntring, motivasjon og god musikk – og det hjelper deg å oppnå mye mer enn om du trener alene! Du vil føle deg utfordret og motivert når du er ferdig med timen, og klar til å komme tilbake for mer.

Følg BODYPUMP på Facebook

Tren alle store muskelgrupper på bare 55 minutter

Start med BODYPUMP, og du vil tone og forme hele kroppen uten å få oppblåste muskler.

Fordeler

Denne vekttreningen for hele kroppen vil forbrenne kalorier, forme og tone hele kroppen din, styrke kjernemuskulaturen og er gunstig for hele skjelettet.

Vitenskapen bak bodypump

Dette programmet er basert på THE REP EFFECT, en velprøvd formel som bygger muskler ved hjelp av lette vekter, mens du utfører mange repetisjoner – dette er hemmeligheten for å utvikle slanke, atletiske muskler.

Se video om Bodypump
Ofte stilte spørsmål
Hvor sterk må jeg være?

BODYPUMP-instruktøren viser alternativer som passer for alle. Det er en god idé å starte med veldig små vekter eller til og med bare en stang. Start sakte med bare en til to timer i uken og bygg opp fra fire eller fem musikkspor til en full time. Du vil oppleve at treningen og styrken blir bedre time for time.

Hva trenger jeg for en BODYPUMP-time?

Alt du trenger er komfortable treningsklær, støttende sko, en drikkeflaske og et svettehåndkle. I løpet av timen bruker du en vektstang, vektplater og en stepkasse. Disse blir utdelt når timen begynner.

Hvor ofte bør jeg delta på BODYPUMP?

BODYPUMP vil virkelig ta i bruk alle dine store muskelgrupper, så vi anbefaler at du ikke gjør mer enn to til tre timer i uken, og sørg for at du har en fridag imellom. Legg til to til tre Cardio-timer i treningsprogrammet, og du vil forme og tone kroppen din på kort tid.

Jeg er gravid. Kan jeg fortsatt delta på BODYPUMP?

Sikkerhet er vår førsteprioritet, så vi anbefaler at du snakker med din lege eller jordmor som vil gi deg fornuftige råd basert på sin kunnskap om din medisinske historie. Snakk med instruktøren før timen begynner om at du er gravid. De vil da kunne foreslå noen tilpassninger for deg gjennom hele timen.

Kan jeg foreslå en sang?

Ja, absolutt! Vennligst besøk vår side for sangforslag. Vi gleder oss til å se ditt forslag!

Andre timer som passer for deg?

BodyCombat

Ingen unnskyldninger, oppnå resultater! Les mer

Bodyattack

Finn ditt atletiske potensial Les mer

Les Mills Grit

Hvor tøft vil du ha det? Les mer