• English

Bodystep

Et steg mot en sunnere kropp

Føl deg opphevet
Toner rumpe og lår
Bygg opp stamina

Hva er BodyStep?

Grunnleggende trinn, akkurat som å gå opp og ned trappene, er kjernen i BODYSTEP ™ – en kardio-trening for hele kroppen for å virkelig tone din rumpe og dine lår.

I en BODYSTEP Athletic-klasse kombinerer du grunnleggende trinn med bevegelser som burpees, push ups og vektplate-øvelser for å trene overkroppen. Hvis du har lyst på raskere trinn og sjansen til å vise frem din rytme og stil, så er BODYSTEP Classic veien å gå. Det er alltid mange muligheter for å få deg gjennom treningen trygt.

Våre entusiastiske instruktører leder deg gjennom treningen. Vi spiller forfriskende, fengende musikk og fyller på med mye moro og personlighet underveis. Du kan brenne opptil 620 kalorier *, og du vil forlate timen glad og fornøyd.

BODYSTEP er tilgjengelig som enten en 55, 45 eller 30 minutters trening.

Hjerte og muskeltrening for hele kroppen

Få en forfriskende kombinasjon av oppløftende høyder balansert av den jordede følelsen fra lunges og squats for å virkelig trene dine ben.

Fordeler

Takket være kardio-intervaller som presser fettforbrenningssystemene i høyt tempo, vil BODYSTEP øke hjertefrekvensen. Forbrenn kalorier, ton og form din rumpe og dine ben. Forbedre koordinasjon og smidighet.

Nybegynner?

Begynn med en lav stepkasse og følg vår instruktører når de trener deg gjennom alternativene. Å starte med en BODYSTEP Athletic-klasse er en god ide, da du ikke trenger å bekymre deg for koordinering eller fancy fotarbeid. Når du har fem BODYSTEP klasser under beltet, kommer det naturlig – akkurat som å sykle!

Se video om BodyStep
Ofte stilte spørsmål
Hvor trent må jeg være for å delta på BODYSTEP?

Den gode nyheten er at det finnes muligheter for alle. Det tar vanligvis noen BODYSTEP-klasser før du begynner å føle deg komfortabel på stepkassen, men ikke gi opp! Begynn med lavt høydepunkt, fokus på føttene dine før du prøver armbevegelsene og lytt til instruksjonene fra instruktøren. Det er en god idé å starte med en BODYSTEP Athletic-klasse hvis du kan, da det er mindre fokus på fancy fotarbeid.

Hva må jeg ha med meg?

Alt du trenger er komfortable treningsklær, støttende sko, en drikkeflaske og et svettehåndkle.

Jeg er gravid. Kan jeg fortsatt delta på BODYSTEP?

Sikkerhet er vår førsteprioritet, så vi anbefaler at du snakker med din lege eller jordmor som vil gi deg fornuftige råd basert på sin kunnskap om din medisinske historie. Snakk med instruktøren før timen begynner om at du er gravid. De vil da kunne foreslå noen tilpasninger for deg gjennom hele timen.

Kan jeg foreslå en sang?

Ja, absolutt! Vennligst besøk vår side for sangforslag. Vi gleder oss til å se ditt forslag!

Andre timer som passer for deg?

Bodypump

Fra styrke til styrke. Les mer

Bodyattack

Finn ditt atletiske potensial Les mer

BodyCombat

Ingen unnskyldninger, oppnå resultater! Les mer