• English

Les Mills Tone

Den komplette treningen.

Øk din energi
Bli slank og tonet
Føl deg trent og sunn

Hva er Les Mills Tone?

Vi er glade for kunne tilby deg timer med LES MILLS TONE™. Vi lyttet til tilbakemeldinger som ønsket en mer moderne treningsopplevelse. LES MILLS TONE er basert på BODYVIVE 3.1, og opprettholder den opprinnelige 3 i 1 treningsstilen – en blanding av kardio, motstand og kjerne mens vi benytter ulike teknikker for å sikre at alle får de beste resultatene fra treningsøkten.

Hvis du vil ha den optimale blandingen av styrke, kardio og kjernetrening så er det dette programmet. Bli med på LES MILLS TONE og du vil kunne krysse av for en komplett treningsøkt på 45 minutter. Den utfordrende blandingen av øvelser vil hjelpe deg å forbrenne kalorier og ta treningen til neste nivå. LES MILLS TONE har også et stort utvalg av øvelser for alle treningsnivåer, og sikrer at alle forlater treningen med en god følelse.

Bli den beste versjonen av deg selv

Hvis du vil være sunnere, lykkeligere, i bedre form, raskere og sterkere så kan LES MILLS TONE få det til å skje.

Fordeler

LES MILLS TONE vil forbrenne kalorier og hjelpe deg med å bygge opp kondisjon og styrke samtidig som du forbedrer energinivå, fleksibilitet, balanse, smidighet og kjernestyrke.

Lære

Ledet av en erfaren instruktør får du all den oppmerksomheten du trenger for å mestre riktig teknikk og trene effektivt, uansett hvilket treningsnivå du har.

Se video om Les Mills Tone
Ofte stilte spørsmål
Hvor trent må jeg være?

LES MILLS TONE instruktører viser øvelser for alle treningsnivåer. Dette betyr at du ikke trenger å være spesielt trent, bare opptatt av å bli sunnere og komme i form. Du vil oppleve at din styrke og smidighet forbedrer seg i løpet av noen økter. Resultatene du får er avhengig av hvor hardt du presser deg selv – du kan sikkert ta i litt og svette når du er klar for det.

Hva trenger jeg å ta med?

Alt du trenger er komfortable treningsklær, støttende sko, en drikkeflaske og et svettehåndkle. En strikk og vektplater vil bli utlevert ved timens start.

Jeg er gravid. Kan jeg fortsatt delta på LES MILLS TONE?

Sikkerhet er vår førsteprioritet, så vi anbefaler at du snakker med din lege eller jordmor som vil gi deg fornuftige råd basert på sin kunnskap om din medisinske historie. Snakk med instruktøren før timen begynner om at du er gravid. De vil da kunne foreslå noen tilpassninger for deg gjennom hele timen.

Kan jeg foreslå en sang?
Ja, absolutt! Vennligst besøk vår side for sangforslag. Vi gleder oss til å se ditt forslag!
Andre timer som passer for deg?

BodyCombat

Ingen unnskyldninger, oppnå resultater! Les mer

Bodyattack

Finn ditt atletiske potensial Les mer

CXWorx

Sterkere kjerne. Sterkere alt. Les mer